Legjobb választás, ha a természetesség híve vagy 

Ha szeretnéd, hogy a kerted az év minden napján egy minőségi, megfelelően ápolt és karban tartott természetes fű látványát nyújtaná, akkor nem vagy egyedül ezzel a vágyaddal. Az Intense 52 éppen ezt nyújtja neked! A különböző színű és 52 mm-es fűszálaknak köszönhetően ez a típus az ápolt és dús, valódi pázsit hatását kelti. Különleges kialakításának köszönhetően meglehetősen strapabíró és kitűnő ár/érték aránya miatt gazdaságos megoldás is egyben! Az sem probléma, ha háziállatod van, az Intense 52 ugyanis teljesen kutyabarát: házikedvenced sem kitaposni, sem kikaparni nem tudja majd, ráadásul nagyon egyszerű és könnyű a tisztántartása is!
Ha gyerekednek építenél otthoni játszóteret és olyan burkolatra vágysz, ami természetes megjelenésű és a gyereked imád rajta játszani, akkor az Intense 52 a legjobb választás, ha a természetes megjelenést részesíted előnyben a pázsitok közül.
Vízelvezető tulajdonsága miatt nem áll meg rajta semmilyen folyadék, eső után néhány perccel pedig ismét száraz! Stílusos, friss, nyárias színkombinációjára 8 év UV garanciát vállalunk! Speciális beépített memóriával rendelkező V-fűszálai megelőzik a lelapulást, és hosszabb élettartamot biztosítanak pázsitunknak akkor is, ha teraszodon vagy kertjeidben bútorokat helyezel el rajta! A többi Holland Pázsit termékhez hasonlóan az Intense 52 is 100%-ig európai termék, továbbá garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes.

11800 Ft / m2

Fűszerkezet

100% PE monofil PP gyökérzóna

Teljes súly

2720 gr / m2

Fűszálmagasság

50 mm

Fűszálsúly

1840 gr / m2

Teljes magasság

52 mm

Jellemzők

Állatbarát
Gyermekbarát
Extra puha
Extra erős
Holland termék
UV álló
8 év garancia
Természetes megjelenés
Ólom és kadmium mentes
Waffle shape
Rectangle