Kauczky Armand Jászai Mari díjas színész épp mostanában döntött amellett, hogy saját magát és kutyáit szeretné kényeztetni azzal, hogy mesésen puha műpázsit kerül otthonába.

Sokak által ismert, hogy nagyon szereti az állatokat, hiszen amellett, hogy három kutyával él együtt, többször állt már nemes ügy mellé, amivel állatoknak segített. A sok híres szinkron szerep mellett ő Symba, a nyugdíjas mentőkutya magyar hangja is, aki kéri az emberek segítségét a kutyák nevében.

De miért is döntött egy ilyen híres színész, - aki többek között James Bond, Tom Cruise és számos híres színész magyar hangja - Holland Pázsit ® műfű mellett?

Nézd meg az erről szóló videót:


Nemcsak hírességek, de több mint 10.000 ügyfél már a Holland Pázsit ® műfüvei mellett tette le voksát, és ügyfeleink elég nagy százaléka kutyussal, vagy más kisállattal rendelkezik.

Összeszedtük, hogy miért is lenne jó választás a Holland Pázsit ® műfüvei kutyások számára.

Ezek közé a szempontok közé tartozik:

Tartósság és kopásállóság

 A Holland Pázsit ® műfüvek rendkívül strapabíróak, és ellenállnak az intenzív használatnak, például a kutyák ásási szokásainak és az ugrálásnak. Nem kopik el olyan könnyen, mint a természetes fű, és nem képződnek rajta csupasz földfelületek, amit a kutya kikapart.

Könnyű tisztíthatóság

A műfű könnyen tisztán tartható, és a kutyapiszok, szőr és egyéb szennyeződések egyszerűen eltávolíthatóak róla. A Holland Pázsit ® műpázsitjai nem sárgulnak be, így nem kell a természetes füvet újra telepíteni.

Gondozásmentes

A Holland Pázsit ® műfüves kert, terasz ideális lehet a kutyatartók számára, különösen, ha a gazdinak nincs sok ideje vagy energiája a kert vagy terasz gondozására. Nem kell aggódni a gyepvágás, permetezés vagy trágyázás miatt és nem kell locsolni, hogy ki ne száradjon.

Allergiamentes környezet

A műfű segíthet csökkenteni az allergiás reakciókat, mivel kevésbé tartalmaz pollent és egyéb allergén anyagot, amelyek a természetes fűben gyakran megtalálhatók.

Kényelmes járás és futkározás

A műfű puha és egyenletes felületet biztosít, amely ideális a kutyáknak a játékhoz és a mozgáshoz. Nem képződnek rajta sárdagasztók vagy sár, amelyek a kutyák szőrébe ragadhatnak

Esztétikus megjelenés

A Holland Pázsit ® műfüvek friss, zöld, ápolt, és élethű megjelenést kölcsönöznek a kertnek, így a kert vagy terasz hosszú távon is jó állapotban marad, ápolt benyomást kelt.

Környezetbarát megoldás

Mivel a műpázsitjaink nem igényelnek műtrágyázást vagy növényvédő szereket, környezetbarát alternatívát kínálnak a természetes fűhöz képest.


Fontos, hogy gondoskodjunk a kutyák jólétének és biztonságának fenntartásáról, függetlenül attól, hogy milyen típusú füvet vagy talajt választunk a kertünkbe. 


A megfelelő kert- vagy terasz tervezés, a kutyák kényelme és biztonsága elsődleges szempontoknak kell lenniük. A jó gazdi is annak örül, ha a kutyus jól érzi magát.

A Holland Pázsit ® műfüvei minden igényt kielégítenek. Sőt, külön műpázsit kollekciót hoztunk létre kutyások számára.

Nézd meg kollekciónk:
Műfű kutyásoknak