Megnyítottuk Magyarország legnagyobb műfüves bemutatókertjét, ahol nemcsak megnézhetik, de ki is próbálhatják a pázsitot az érdeklődők. Itt látható a hazánkban először kapható 100%-osan újrahasznosítható Royal Grass műfű is, ez és az összes megtekinthető műfű eredeti holland gyártmány, a legmagasabb európai minőségi sztenderdek alapján készül. 

Műfüves bemutatókert megnyitó 

A minőségi műfűben valóban élvezet hemperegi, hiszen meglepően puha, ezt tette a megnyitó ünnepségen Csuti is, akinek saját kertjét is Holland Pázsit díszíti. Ugyanúgy rajong a saját Holland Pázsitjáért Hódi Pamela, aki szintén velünk ünnepelt. 
mufuves bemutatokert Holland Pazsit

mufuves bemutatokert Holland Pazsit

A bemutatókertben megfigyelheted azt is, hogyan helyeztük el a vízáteresztő műfű burkolatot a társasház előtt meglévő bokrok és árnyas fák köré. Így a magasabb növények gyökeréhez továbbra is eljut a csapadék, hiszen a műfűnek nincs szüksége rá, gyorsan átengedi magán. Ezért a műfű telepítésével megspórolhatjuk a locsolásra használt ivóvizet, évente egy átlagos kertben ez 1200 liter vizet is jelenthet. 

mufuves bemutatokert Holland Pazsit

Kinek való a műfű? 

Természetesen a műfű burkolatot nem a kertészkedés szerelmeseinek találták ki, hanem azoknak, akik a munkából hazatérve nem a fűnyírással, locsolással, gazolással szeretnék tölteni az idejüket. A műfű kiválthatja a kényes angol gyepet, de érdemes telepíteni térkő vagy beton helyett is, mivel nem forrósodik fel olyan mértékben, mint a kemény burkolatok. Előnye, hogy az év 365 napján üde zöld színnel javítja a hangulatunkat, gyerekeknek és kutyáknak is ideális terep a játékra, távol tartja a vakondot.

A műfüvek új generációja már 100%-osan újrahasznosítható 

Az utóbbi években egyre több funkciót betöltő műfüveket fejleszt ki a világ vezető műfű gyártója, a holland Grass Inc., melynek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Holland Pázsit. 
A megfelelő műfű kiváltja a salakot a teniszpályán, remek alap a játszóterekhez, ma már majdnem minden focipálya műfűvel készül, és tökéletes választás a medencék, jakuzzik mellé is, mert segít tisztán tartani a vizet. 

Az idei évtől pedig már Magyarországon is kapható a Royal Grass 100%-osan újrahasznosítható műfüve, amiből nemcsak más terméket lehetséges készíteni, hanem ledarálva és újraszőve ugyanolyan műfű hozható létre belőle. 
A minőségi műfű 10-15 évig is tartós, érdemes figyelni a gyártók garanciáit a megfelelő pázsit kiválasztásakor.

Ma már annak is van lehetősége műfüvet választani, aki amiatt aggódik, hogy a kisbabája mászik rajta, hiszen a Royal Grass műpázsitok TÜV védjeggyel rendelkeznek, azaz semmilyen káros anyag nem juthat a szervezetünkbe a vele való érintkezéskor.
Az egyik kedves ügyfelünk úgy fogalmazott: a kertben és teraszon is Holland Pázsitunk van, szerintem lassan a házban is lesz. Sokan a teraszon, erkélyen próbálják ki a műfüvet, ami villámgyorsan és egyszerűen lerakható, majd annyira megszeretik az érzést, ahogy mezítláb sétálnak rajta, hogy a kert egy részébe is kérnek tőlünk.

Látogass el az új bemutatókertbe, és nézd meg a 9 különböző műfű típust, hogy természetes környezetben is láthasd, hogy tetszenek. 

A cím: 1138 Budapest,Újpalotai út 2. (Újpalotai és Tomori út sarok)