Most 15% kedvezmény a karbantartó gépekre és seprűre!
Részletek itt!

2024. február 28.

Garázsvásár Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb műfű raktárában 03.08-03.09-én

Elolvasom

2023. november 30.

Modern játszótér és sportpálya konferenciát tartottunk

A Holland Pázsit csapata szintén 11 év alatt összegyűlt kivitelezési tudással tette hozzá a magáét a meghívott előadók információihoz. A színvonalas rendezvényt a színpadon Kautzky Armand vezette le. 

2023. július 04.

Megnyitó bulival startolt a műfüves bemutatókert

Megnyítottuk Magyarország legnagyobb műfüves bemutatókertjét, ahol nemcsak megnézhetik, de ki is próbálhatják a pázsitot az érdeklődők.

2023. június 06.

Sajtóközleményünk: A világelső holland műfű gyárban járhatott egy magyar cég

Legutóbbi sajtóközleményünk megjelent többek között a Hirado.hu, a Haszon, az Origo oldalán és a Trend FM egy rádió interjúra is elhívott minket. A cikket itt olvashatod.

2023. május 10.

Holland Pázsit csapata bemutatókertet épít, így készül

A Holland Pázsit csapatával az ország legnagyobb műfűvel borított bemutatókertjét építjük a Tomori utca - Újpalotai út által határolt területre.

2022. október 11.

Cooky egész családja élvezi a Holland Pázsitot az udvaron

Az ismert rádiós műsorvezető, Cooky nemrég megcsináltatta az udvarát, a füves részt a Holland Pázsit minőségi műfű burkolatára cserélte. Most elmeséli, mit szoktak csinálni az udvaron, és hogy vált be neki a csere. 

2022. július 25.

Műfű szaharai hőségben

Egyes vélemények szerint, amik az interneten terjednek, a műfű nagyon fel tud melegedni a 35-40 fokos hőségben. Biztos ez? Cikkünkből kiderül!

2022. május 30.

Műfű tisztítása: Hogyan történik a műfű takarítása?

A műfüvet bár egyáltalán nem kell gondozni, nyírni vagy gyomtalanítani, de tisztítása és takarítása fontos ahhoz, hogy rendezett, igényes képet fessen.

2022. május 12.

Fű betegségek (pl. gombás fű) — és hatékony kezelésük

A fű betegségek ismerete, és a gombás fű kezelése rendkívül fontos ahhoz, hogy egybefüggő, szép gyepfelületet alakíthassunk ki otthonunkban.

2022. április 20.

Műfű lerakása kertbe, teraszra vagy erkélyre (lépésről lépésre)

A műfű lerakása egyáltalán nem bonyolult, de minden helyszínen (legyen az kert, terasz vagy erkély) egy kicsit más a folyamat. A műfű telepítés útmutatója!

2022. április 05.

Fű telepítése: A fűmag vetési idejétől a fű ültetéséig

A szép dús pázsit a magyar kertek egyik fő ismertetője — de ahhoz, hogy a gyep valóban egybefüggő, zöld szőnyeget alkosson, sok mindenre kell figyelni!

2022. március 28.

Kert és kutya? Hogyan kivitelezhető a füvesítés kutya mellett?

Sokan úgy tartják, hogy vagy kert, vagy kutya. Valóban így van? Hogyan kivitelezhető a füvesítés kutya mellett? A cikkben megmutatjuk!

2022. március 23.

Műfű ragasztása: A műfű lerakása betonra — műfű ragasztóval

A műfű ragasztása igazán egyszerű, ám célszerű pontosan megismerni a folyamatot, mielőtt belevágunk. Íme, a műfű lerakása betonra, földre.

2022. március 07.

Kiégett fű helyreállítása — és a legjobb fű helyettesítő

A kiégett fű helyreállítása fontos feladat, hiszen egyetlen folt is képes lehet az egész gyep összképének elrontására. De milyen megoldások működnek?

2022. február 28.

Műfű vélemények: Erkélyre, teraszra, kertbe — kültérre, beltérre

A műfüves kertek egyre népszerűbbé válnak, ám a tökéletes termék megtalálásához műfű véleményeket kell olvasnunk, hogy megismerjük a műfű hátrányait és előnyeit.

2022. február 06.

Taposható talajtakaró növények fű helyett? (lista)

Sokan szeretnének a gyep helyett olyan alternatív megoldást, ami bár taposható, mégis természetes és esztétikus. Íme, a legszebb talajtakaró növények!

2022. január 31.

Gombás fű: A fű gombásodása és kezelése

A fű betegségek talán leggyakoribb változata a fű gombásodása. De vajon mi állhat a gombás fű hátterében, mivel előzhető meg és hogyan kezelhető?

2022. január 04.

Füvesítés homokos talajon: Mit kell tudni a homokos talajról?

A homokos talaj teljesen más módszert igényel, mint a tápanyagdús, barna föld — ám a füvesítés homokos talajon is kivitelezhető! Mutatjuk, hogyan.

2021. december 20.

Fű helyett: Egybefüggő zöld szőnyeg gyepgondozás nélkül?

A természet színe a zöld – a kertünk pedig nem más, mint egy szelet természet.

2021. október 29.

Instant gyep: Szakmai vélemény az instant fűmagról

Az instant fűmag bár nagyon jól hangzik, a valóság sajnos sokkal árnyaltabb képet fest, mint amit a reklámok mondanak — íme a szakmai vélemény!

2021. október 04.

Hörbi 10. születésnapja!

18% kedvezmény és 2 meglepetés vár Rád!

2021. május 06.

Műfű telepítés a teraszon!

Az előző blogunk után most a teraszok és erkélyek örökzöldbe borítása lesz a témánk!

2021. március 26.

A műfű telepítés folyamata!

A következő pár gondolat magáról a kivitelezésről fog szólni, hogy a szakembereink hogyan készítik elő a lerakást. Leírva bonyolultnak tűnhet, viszont mindezt elvégzik szakértő kollégáink, akiknek feladata, hogy nap, mint nap a legprecízebb munkát adják ki a kezük közül

2020. november 17.

Műfű a teraszon

A műfű egy tökéletes megoldás lehet a terasz, erkély borítására, ahol a fű vagy gyep telepítése nem megoldható. Lakásunk berendezésénél, kialakításánál oda kell figyelni az apró részletekre, mert sok mindent elárul egy külső szemlélőnek rólunk, hogy mennyire igényesen alakítottuk ki az otthonunkat.

2020. november 01.

Találkozásom a műfűvel

Időt és energiát spórolnak meg vele az emberek. Telepítését ma már bárki könnyen meg tudja oldani, csupán egy tiszta, egyenes felületre lesz szükség. Az anyaga víz- és levegő áteresztő, nem kell locsolni, szellőztetni, trágyázni, ezáltal komoly összeget takaríthatunk meg. Nem igényel vágást, így nem kell gépre költeni és több szabadidőnk marad, amit pihenésre tudunk fordítani.

2020. július 16.

Vigyázz hamisítják!

A Holland Pázsit® termékeket hamisítják! Ezeknek a pázsitoknak, cégünk a HOLLAND PÁZSIT KFT. a kizárólagos magyarországi forgalmazója,ezért ha bárki más Holland Pázsitot szeretne Neked eladni, kételkedj benne!