• 01

  A ház/lakás mely pontján élvezhetem a Holland Pázsitot?

  Gyakorlatilag bárhol. A kert és teraszok mellett, előszeretettel kérik dekorációnak, kerítéshez vagy függőleges falfelületekre.

 • 02

  Megéri?

  -Nincs locsolás (ezzel együtt nem költünk locsolórendszerre és vízre)
  -Nincs fűnyírás (időt és energiát spórolunk)
  -Nincs vakondtúrás, gaz, sárga és kiégett foltok (,azaz kevesebb stressz)
  -Az év minden napján élvezhetjük a kertünk/teraszunk örökzöld varázsát
  -A gyerekek vagy a háziállat nyugodtan játszhat rajta
  A sort pedig a végtelenségig sorolhatnánk. A látványt pedig értékben meg sem lehet határozni. Ezek után csakis Neked kell eldöntened, hogy megéri-e. Több, mint 5000 ügyfelünk az igen mellett tette le a voksát.

 • 03

  Tényleg úgy néz ki a Holland Pázsit, mint a valódi fű?

  Sem távolról, sem közelről nem egyszerű megmondani, hogy nem élő gyepet látunk. Budapesti és környékbeli érdeklődőknek szoktuk javasolni, hogy bemutatótermünkben teszteljék nyugodtan pázsitainkat. Akinek pedig nincs erre lehetősége/ideje, ők tudnak fűsimogató boxot rendelni a weboldalunkon, hogy otthon tudják szemügyre venni a Holland Pázsitot.

 • 04

  Tényleg kényelmesebb lesz az életem? / Milyen gondozást igényel?

  Holland Pázsit telepítése után a gyep gondozása megszűnik, sok időt biztosítva Neked bármilyen kellemesebb tevékenységekre. A locsolás, fűnyírás, vakondtúrás és sárga, kiégett foltokkal való küzdelem helyett töltheted inkább a családdal az idődet, pihenhetsz vagy akár kerti partyt szervezhetsz. :)

 • 05

  Meddig marad ilyen szép?

  10-15 év a Holland Pázsit műfű szőnyeg élettartama.
  10-15 év locsolás, fűnyírás, vakondtúrás, sárga foltok és stressz nélkül.
  10-15 év tökéletes, örökzöld, gondozásmentes pázsit!

 • 06

  Valóban nem gyomosodik?

  A "gondozásmentesség" alatt természetesen ezt is értjük. A speciális holland technológiának köszönhetően a gyomoknak örökre búcsút inthetünk. Tényleg csupán csak annyi a feladat, hogy élvezni kell a kert látványát.

 • 07

  Háziállathoz ajánlott-e?

  Legtöbb pázsitunk teljesen kutya- és állatbarát. Az erős szálak és a speciális alap réteg meggátolja, hogy a háziállatok vagy akár a vakond kárt tegyen benne. "Kutyás" ügyfeleink nagyon szeretik emiatt is a Holland Pázsitot, ugyanis nem kell többet foglalkozni a kutya ásta lyukak betemetésével, ráadásul a kis- és nagy kedvencek is imádják a pázsitot.

 • 08

  Melyik országban gyártják a füvet?

  A világ vezető műfű gyártó országából, Hollandiából származnak a füvek. 2012-ben úgy döntöttünk, hogy szeretnénk a legjobb minőséget biztosítani az ügyfeleinknek, így egyedüli forgalmazóként ezért döntöttünk mellettük.

 • 09

  Elveszíti a színét vagy kifakul?

  Természetesen nem! Speciális UV szűrő bevonata megakadályozza a fakulást. 8 éven belül, ha mégis valami oknál fogva kifakul, díjmentesen kicseréljük. Ez egy gyártói garancia, így erről biztosíthatod magad akár a partnercégünkön keresztül is.

 • 10

  Mennyi idő az élettartama? Bírja-e a 4 évszakot (fagyálló-e)?

  10-15 év az élettartama. Minden időjárásnak ellenáll. így nem fagy meg és a nap sem szívja ki. Így érheti azt el, hogy az év összes napján egy gondozásmentes és gyönyörű kert büszke tulajdonosa legyen.

 • 11

  Kell-e feltöltő anyag bele?

  A Holland Pázsit mindegyik kerti és terasz típusa úgy van kialakítva, hogy nem igényel feltöltést, így ezzel már nem lesz problémád.

 • 12

  Van rá garancia?

  Igen! A Holland anyavállalat 8 év kültéri garanciát vállal az összes termékre, a fakulásra illetve a szálak hullására vonatkozóan. 8 éven belül, ha mégis valami oknál fogva kifakul, díjmentesen kicseréljük. Ez egy gyártói garancia, így erről biztosíthatja magát akár a partnercégünkön keresztül is.

 • 13

  Ha ráteszünk valami nehéz tárgyat lelapul-e?

  Természetesen lelapul, mint ahogyan az igazi fű is, de a Holland Pázsit memóriaszállal rendelkezik ezért rövid időn belül visszaáll az eredeti állapotába. Így a locsolás és fűnyírás mellett, ezzel sem kell foglalkoznod. Emiatt is lesz a kert az év összes napján tökéletesen!

 • 14

  Megáll rajta a víz? Esetleg dohosodik?

  Nem! Az alapréteg lyukacsos (1 m2 fűben kb. 100 lyuk található), így keresztülfolyik a víz és egyben légáteresztő is, ami mindezt meggátolja. Kertben és teraszon is hamar megszárad. Több, mint 8 év tapasztalata alapján mondhatjuk, hogy bármennyire is kerestük a Holland Pázsit hátrányát, nem találtuk meg.

 • 15

  Milyen alap szükséges a telepítéséhez?

  Amennyiben kertbe kerül a Holland Pázsit, akkor 10-12 cm vastag két frakciójú murvaágyazat szükséges alá, a területet szegéllyel kell ellátni (műanyag vagy beton). Ha teraszra vagy erkélyre telepítjük, akkor a meglévő beton, tekercses szigetelő felületre vagy gress lapra egyből rá lehet szabni. De természetesen kollégáink ezt a feladatot is ellátják, így erre sem kell plusz időt fordítanod.

 • 16

  Betonra le lehet-e rakni?

  Igen, lerakható. Annyi a kikötés, hogy legyen elfolyás, hogy a víz ne álljon meg rajta, mivel az alapréteg lyukacsos (1 m2 fűben kb. 100 lyuk található), így keresztül folyik a víz rajta.

 • 17

  Hogyan lehet tisztítani?

  A tisztítása nagyon egyszerű. Amennyiben teraszra kerül, nyugodtan lehet porszívózni és felmosni, ha kertbe, akkor pedig lombseprűvel és/vagy slaggal tisztítható vagy magas nyomású gőzborotvával felfrissíthető. Illetve fontos kiemelnünk, hogy a 2020-as évben elindult a karbantartás szolgáltatásunk is, így ha ezzel sem szeretne foglalkozni, akkor kollégáink állnak rendelkezésére.

 • 18

  Van-e valamilyen speciális feltétel: felületminőség, ragasztóanyag, szakember, stb?

  Amennyiben önállóan szeretnéd telepíteni a pázsitot szívesen adunk szaktanácsot, speciális műfű ragasztót, ragasztó szalagot, rögzítő tüskét a kivitelezéshez. Ellenkező esetben kollégáink minden feladatot ellátnak. Számunkra fontos, hogy a vásárlás után sem hagyjuk magára az ügyfeleinket, így bármikor fordulhatsz hozzánk segítségért.

 • 19

  Belemennek-e a bogarak? (pl. hangya, darázs, pók, giliszta)

  Nem mennek bele a bogarak, így szabadon játszhat benne akár a gyermek, akár a kutyus. Nem kell idegeskedni azon, hogy valami történik velük a pihe-puha pázsiton.

 • 20

  Napsütötte területen felforrósodik?

  Speciális C-shape technológiájú kollekciónk egyik egyedi tulajdonsága, hogy 20%-al alacsonyabb a felmelegedése, így ugyanolyan komfortos érzést nyújt mezítláb is forró, száraz idő esetén. Ez Magyarországon egy teljesen egyedülálló technológia.

 • 21

  Tűzálló-e?

  A Holland Pázsit nem tud kigyulladni, csak pontszerűen befeketedni, de csak ha szándékosan ki akarják gyújtani. Tűzálló bevonattal van ellátva.

 • 22

  Télire fel kell szedni?

  Termékünk fagyálló, így egész évben használhatjuk, csodálhatjuk. Így lesz kertünk az év összes napján tökéletes!

 • 23

  Tartalmaz-e mérgező anyagot?

  Természetesen nem tartalmaz. 2012-es megnyitásunkkor fontos szempont volt nálunk, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak feleljen meg, speciális holland szálakból készüljön, a legkorszerűbb holland gépekkel.

 • 24

  Cigaretta csikkre hogy reagál?

  A Holland Pázsit szálai be vannak vonva égésálló anyaggal. Ha ráesik egy cigarettacsikk, nem fog kiégni, de a cigit azért ne nyomjuk el rajta direkt!

 • 25

  Étterem teraszt és kertet lehet-e ezzel burkolni?

  Igen, nyugodtan lehet használni a Holland Pázsitot éttermek kertjébe, teraszára. Sőt, ami azt illeti, megszámlálhatatlan visszajelzés érkezett már ügyfeleinktől, hogy mennyivel elégedettebbek a vendégek, hogy a tulajdonosok pázsittal színesítették egységüket/éttermüket.

 • 26

  Vannak- e kimondottan játszótéri füvei a Holland Pázsitnak?

  Igen, a legújabb C-shape családba tartozó GreenC, Favorite, Chique, Crazy Colors, Funny Grass névre hallgató műfű. Feltöltő anyagot nem igényel! A puhaságnak köszönhetően teljes biztonságban tudnak játszani a gyerkőcök.

 • 27

  Milyen füvet ajánl sportpályára?

  Futball, tenisz, golf és multisport tevékenységekre vannak különböző füveink. Külön kiemelném az új generációs töltetlen füveket. A termékek fül alatt tüzetesebben is át tudod őket vizsgálni, illetve referenciáink között megtalálod néhány eddigi munkánkat.